تخته شاسی چیست ؟ 


اگر  علاقه مند به دانستن جزییات فنی در رابطه تخته شاسسی هستید ، پیشنهاد میکنیم این مقاله را از دست ندهید. پیش از شروع بحث از دید فنی ، قصد داریم تا دید کلی در  رابطه با تخته شاسی بدهیم. در ادامه مقاله به صورت  گام به گام شما را با جزییات کار آشنا می نماییم . یکی از سازه های نمایشگاهی مهم و البته پرکاربرد، تخته شاسی است. هم اینکه از آن دسته چاپ هایی است که جنبه ی رمانتیک و عاشقانه ی پر رنگی دارد. ثبت خاطرات نامزدی، کادویی عاشقانه و یا حتی ساخت یک ساعت دیواری زیبا، همه و همه با استفاده از چاپ یک تخته شاسی محقق می شوند.

جزییات فنی در هنگام سفارش تخته شاسی



 
یکی از نکاتی که باید به آن توجه ویژه شود، داشتن اطلاعات کلی پیش از سفارش هر نوع محصول است. تخته شاسی نیز از این قائده مستثنی نمیباشد و در هنگام سفارش محصول نیازمند تعدادی اطلاعات است. 


این اطلاعات شامل : 


شاسی مربوطه قابلیت شست و شو دارد یا خیر 

قطر مورد نظر در شاسی چقدر است ؟ 

عکس مورد نظر بر روی شاسی چشبانده میشود یا در آن قرار داده می شود ؟ 

و  

سوالاتی هستند که پیش از سفارش محصول ، باید پاسخی برای ان ها دریافت نمایید. 


ما در این آموزش بیشتر به جزییات فنی در رابطه با تخته شاسی پرداخته ایم. در صورتی که علاقه مند هستید ، در رابطه با موارد کاربردی تخته شاسی بیشتر بدانید. پیشنهاد ما به شما، مطالعه 

لینک است. 


مراحل ساخت تخته شاسی 



پیش از شروع کار،  ابتدا ورق کار از کارخانه خریداری میشود. به طور معمول، ورق خریداری شده از جنس mdf میباشد. 

بعد از خریداری ورق، با توجه به ابعاد دلخواه، ورق مورد نظر برش خورده میشود. 

بعد از برش کاری ، عمل چسب زدن صورت میگیرد. به اینصورت که، چسب مورد نظر دو طرف شاسی مربوطه زده میشود. 

بعد از مرحله چسب زدن به سراغ شراغ شیار های پشت تخته شاسی میرویم.

ایجاد شیار در پشت تخته شاسی، برای نگه داشتن میخی است که تخته شاسی را به دیوار متصل میکند.  در نهایت، دور کار مورد نظر ، نوار pvc زده میشود. 


نکته1  :


یکی از نکاتی که در هنگام کار باید رعیت شود، تمیز کاری است. معمولا بعد از برش کاری، خاک اره زیادی تولید میشود. خاک اره موجود روی سطح تخته پخش میشود. و زمانی که چسب بر روی کار زده شود، خاک اره قابل مشاهده بوده و کیفیت کارر پایین میرود. 
به همین دلیل ، باید از پمپ باد به منظور تمیز کردن تخته استفاده کرد . 


 نکته 2 : 


 معمولا دو نوع mdf  ایرانی و خارجی موجود است. از نظر کیفیت کار، mdf  خارجی کیفیت بالاتری دارد. متناسب با کیفیت کار، محصول مورد نظر قیمت بالاتری دارد. mdf ایرانی به طور معمول، تراکم چوب پایین تر و از نظر قیمت ارزان تر است. در حالی که  mdf خارجی، تراکم بالاتری دارد.

در بعضی از موارد، برای آنکه قیمت تخته شاسی را کاهش دهند، از لترون استفاده میکنند. جنس لترون ، به این دلیل که در آن از خورده شیشه استفاده شده است، بعد از مدتی خرده های چوب از ان خارج میشود. به موازات این امر، کار مورد نظر آسیب میبیند. به همین دلیل، جنس mdf  برای این  کار توصیه میشود. 

نکته 3 : 


مهمترین عامل و تعیین کننده ترین عامل در کیفیت تخته شاسی، چسب چوب است. به این دلیل که استفاده از چسب ضعیف، بعد از سپری شدن مدت زمان و تحث تاثیر قررار گرفتن سرما و گرما، کار مورد نظر از روی آن جدا میشود. 

چاپ بنر

چاپ استیکر


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها